Gossip

Katie Holmes, femeia fatală. Iubitul ei tinerel şi-a părăsit logodnica printr-un mesaj pentru a fi cu actriţa

Katie Holmes, femeia fatală. Iubitul ei tinerel şi-a părăsit logodnica printr-un mesaj pentru a fi cu actriţa camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Toată lumea a fost surprinsă să afle de noua idilă a fostei neveste a lui Tom Cruise.

Ieri, Katie Holmes, de 41 de ani, a fost surprinsă sărutându-se ca o adolescentă cu noul ei iubit mult mai tânăr, cheful şi aspirantul actor Emilio Vitolo Jr., în vârstă de 33 de ani. Acesta este fiul italianului Emilio Vitolo Sr., proprietarul restaurantului de succes Emilio's Balloto, preferatul unor vedete precum Bradley Cooper, Whoopi Goldberg sau Rihanna.

Ei bine, dacă Katie era de ceva timp solo, după despărţirea de Jamie Foxx, despre juniorul Emilio aflăm că era cât se poate de implicat într-o altă relaţie, cu o tânără pe care trebuia s-o ia de nevastă.

Cunoscuţii boytoy-ului susţin că acesta şi-a înşelat logodnica cu Katie şi a părăsit-o printr-un mesaj după ce au apărut pozele cu el şi cu Katie Holmes sărutându-se în faţa restaurantului acestuia din New York.

Această logodnică pe numele ei Rachel Emmons, de 24 de ani, habar n-avea că iubitul ei îşi face de cap cu alta, aflând lucrul acesta din presă, odată cu toată lumea. Tânăra, de profesie designer, locuia împreună cu Vitolo Jr. şi chiar avea planuri concrete de nuntă cu acesta, conform spuselor unui amic de-al tinerei, citat de Dailymail.co.uk. 

Vitolo şi Rachel aveau o relaţie de mai mult de doi ani şi s-au logodit anul trecut. Dacă informaţiile amicului sunt reale, atunci Katie se vede în postura neplăcută de spărgătoare de case.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările