News

Katy Perry, adevărul gol-goluţ: Cum arată vedeta la patru zile după naştere?

Katy Perry, adevărul gol-goluţ: Cum arată vedeta la patru zile după naştere? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Proaspăta mămică Katy Perry ne demonstrează că are un simţ al umorului foarte dezvoltat.

Cu ocazia primei ediţii virtuale a galei MTV Video Music Award, care a avut loc aseară, Katy Perry a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care, chipurile, se pregătea pentru marele eveniment. 

Vedeta în vârstă de 35 de ani s-a fotogafiat în baie, purtând o lenjerie de gravidă, cu un sutien special pentru alăptare, şi afişând fără menajamente corpul ei de proaspătă mamă, cu burta care încă nu s-a retras după sarcină.

Miercurea trecută, Katy i-a dat naştere primului ei copil, o fetiţă numită Dasy Dove, tatăl micuţei fiind actorul Orlando Bloom, în vârstă de 43 de ani. Acesta mai are un fiu în vârstă de nouă ani cu fosta soţie, Miranda Kerr.

În această postare, cântăreaţa care ne arată că a născut natural dă de înţeles că este deja epuizată după primele zile petrecute alături de micuţa Dasy, aşa cum se întâmplă, de altfel, în cazul tuturor proaspeţilor părinţi.

Este de admirat că vedeta a avut curaj să posteze această fotografie deloc glamouroasă cu ea, într-o lume în care totul este filtrat şi artificial.

Comentarii

Modifică Setările