News

Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă însărcinată

Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă însărcinată camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Devine mamă în curând! Mai e puţin până când Katy Perry va naşte, până când va primi cel mai important rol, acela de mamă. 

Peste foarte puţin timp o să aflăm că celebra Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară. Fetiţa ei şi a lui Orlando Bloom va veni pe lume în iunie sau iulie, dar, până atunci, vedeta nu se fereşte să îşi arate sarcina. 

A avut mai multe apariţii publice înainte de pandemia de coronavirus, a purtat chiar şi rochii mulate! Katy Perry surprinde din nou acum, a arătat ce burtică mare are, semn că momentul cel mare se apropie curând, iar micuţa ei creşte pe zi ce trece. Artista a publicat în mediul online mai multe imagini însărcinată. Poartă o rochie lungă, argintie şi pantofi cu toc. Şi-a pus mâinile pe burtă şi aşa a evidenţiat sarcina. 

E mândră, dar şi tare încântată că va deveni mamă. Fanii au apreciat postarea ei, au răsplătit-o cu o mulţime de like-uri şi i-au făcut urări şi complimente. 

Katy Perry merge regulat la medic pentru a-şi monitoriza sarcina, şi iată că deja a făcut publice primele imagini cu fiica sa şi a lui Orlando Bloom. Artista nu s-a abţinut şi a postat un video cu ecografia. Bineînţeles, trăsăturile nu i se văd foarte bine, dar se poate observa cât e de energică micuţa, cum îşi mişcă mânuţele, picioruşele. Katy Perry s-a amuzat teribil pe seama acestui filmuleţ, a scris chiar că fiica nenăscută arată deja degetul mijlociu.

Neşteptat! Katy Perry a apărut complet goală în noul său videoclip

A vrut să îşi aducă aminte de aceste momente memorabile şi a creat o melodie emoţionantă, un videoclip unic în care apare într-o postură neaşteptată: e complet goală. Katy Perry, artista însărcinată cu primul copil, va deveni curând mamă, dar asta nu o împiedică să facă ce iubeşte: să cânte.

A lansat o nouă piesă şi un nou videoclip în care apare în câteva secvenţe fără nicio haină pe ea. Cântăreaţa a anunţat deja că în scurt timp, ea şi Orlando Bloom vor deveni părinţi de fetiţă. Abia aşteaptă marele moment, dar până atunci mai au de aşteptat. Fac lucruri memorabile, ea scoate piese uimitoare pe care o să i le arate şi micuţei sale când va creşte.

Foto: Facebook

Modifică Setările