News

Katy Perry, primele imagini în costum de baie, la 6 luni după ce a născut! Vedeta nu e de acord cu fotografiile intens prelucrate ale unor dive

Katy Perry, primele imagini în costum de baie, la 6 luni după ce a născut! Vedeta nu e de acord cu fotografiile intens prelucrate ale unor dive camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Când vedem un astfel de titlu despre un star internaţional, deja ştim că urmează fotografii cu dive fără cusur, care zici că nici n-ar fi născut vreodată. Kary Perry, însă, afişează o imagine a normalităţii. Cu ceva kilograme în plus, celulită şi vergeturi, iubita lui Orlando Bloom radiază de bucurie alături de fetiţa sa, venită pe lume în urmă cu şase luni.

La şase luni după ce a adus pe lume o fetiţă, Katy Perry a fost surprinsă pe plajă, în Hawaii, alături de copil şi de partenerul său de viaţă, Orlando Bloom.

Într-un costum de baie mov, radiind de fericire în timp ce se juca cu fetiţa sa, Daisy Dove, Katy a afişat o imagine a normalităţii în ceea ce priveşte corpul unei femei după naştere. Vedeta are câteva kilograme în plus, celulită şi vergeturi, aşa cum este firesc după ce ai adus pe lume un copil. Moda divelor care arată impecabil după naştere, expunând trupuri fără cusur este nu doar nocivă, dar şi desuetă. Iar Katy Perry este una din celebrităţile care nu s-au ferit să arate viaţa unei mame aşa cum e ea. 

La doar trei zile după naştere, în august 2020, cântăreaţa posta pe Instagram un selfie în lenjerie intimă, fără machiaj, fără filtre, cu textul „credite coafură şi make-up: extenuarea”. Un mesaj, desigur, ironic la adresa divelor preocupate de afişarea unei imagini a perfecţiunii.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările