News

Katy Perry şi Orlando Bloom încântători în rol de Moş Crăciun şi Crăciuniţă

Katy Perry şi Orlando Bloom încântători în rol de Moş Crăciun şi Crăciuniţă

Katy Perry şi Orlando Bloom nu fac doar o pereche frumoasă împreună, ci şi fapte bune. Ieri, cântăreaţa americană şi actorul britanic au fost o prezenţă întântătoare la un spital pentru copii din Los Angeles, acolo unde au sosit costumaţi festiv, în Moş Crăciun şi Crăciuniţă.

orlando si katy 2 orlando si katy 3 orlando si katy

Cele două staruri au vorbit cu copiii bolnavi, le-au împărţit cadouri, au râs împreună, ba chiar au cântat colinde cu ei.

Evident că ocazia nu le-a putut scăpa celor de la spital, administratorii instituţiei postând pe pagina lor de Facebook o serie de poze care îi înfăţişează pe Katy şi Orlando glumind cu micuţii pacienţi.

katy orlando

Atât Orlando Bloom, de 39 de ani, cât şi Katy Perry, de 32, sunt suporteri UNICEF şi ambasadori ai Fundaţiei Naţiunilor Unite pentru Copii, aşa că înţelegem implicarea lor pentru cauza celor mici.

„Copiii de la CHLA au primit o vizită bine meritată de la Moş Crăciun şi Crăciuniţa, care se întâmplă să semene foarte mult cu Katy Perry and Orlando Bloom“, au scris reprezentanţii spitalului pe pagina oficială de Facebook.