News

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt din nou împreună

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt din nou împreună

La 11 luni după ce şi-au spus ADIO pe motiv că nu îşi doreau aceleaşi lucruri în viitor, iată că acum, Katy Perry şi Orlando Bloom s-au răzgândit. Conform apropiaţilor, cei doi formează din nou un cuplu. Au avut parte de despărţiri şi împăcări, iar când relaţia lor părea că merge spre căsătorie, cei doi s-au despărţit. Totuşi, nu au putut să stea departe unul de celălalt prea mult timp. Mai mult, conform apropiaţilor celor doi, Katy îşi dorea să meargă la altar şi să devină mamă, în timp ce Orlando „nu era pregătit să se aşeze din nou la casa lui”.

În august, ce doi au fost surprinşi de nişte fani la un concert de-al lui Ed Sheeran, starul pop de 33 de ani şi actorul de 41 de ani stătând îmbrăţişaţi. Surse din anturajul celor doi au confirmat împăcarea pentru presa de peste Ocean, iar social media pare să-i fi dat de gol pe cei doi.

Şi-au petrecut vacanţa împreună, în Maldive.

S-au despărţit oficial în martie 2017, dar au mai fost văzuţi împreună cu diferite ocazii de atunci, acum sursele susţin că Orlando şi Katy sunt din nou împreună după ce s-au bucurat de o vacanţă romantică în Maldive. Conform surselor citate de The Sun, "Sunt din nou împreună. Katy vrea să facă lucrurile să funcţioneze de data asta. A încercat, dar nu a putut să-l uite. Îi pasă prea mult de el. De data aceasta, vor să păstreze discreţia - dar sunt din nou împreună. "

Zvonurile potrivit cărora cei doi formează un cuplu au început să circule luna trecută când, atât Bloom, cât şi Perry, au fost văzuţi în vacanţă în Maldive. Cântăreaţa a luat primul avion după un turneu în Dubai şi Bloom a anunţat că se bucură de o pauză de la filmări, la staţiunea de lux Amilla Fushi. Umărind Insta Stories, fanii şi-au dat seama că cei doi au fost în acelaşi timp, la aceeaşi staţiune. De atunci, cântăreaţa şi actorul au început să-şi aprecieze din nou fotografiile şi să-şi comenteze reciproc pe Instagram.

Foto: Arhiva OK!

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările