Fashion

Katy Perry: Trei ţinute ratate la Festivalul Coachella

Katy Perry: Trei ţinute ratate la Festivalul Coachella

Katy Perry o cam dă în bară în ultimul timp cu stilul ei nedefinit. Iar criticii de peste Ocean au avut ce analiza la vedetă, după ce au recapitulat ţinutele ei de la celebrul festival de muzică Coachella, din California, acolo unde stilul predominant este cel hippie.

Lui Katy se pare că nu i-a ieşit în nicio zi. Pe 13 aprilie, Katy a ales un compleu cu top scurt şi fustă, dintr-un material albastru deschis, cu imprimeu, la care a accesorizat nişte botine cu o formă nedefinită.

Cu o zi înainte însă, ţinuta cântăreţei a lăsat şi mai mult de dorit, Katy alegând itemul vedetă al festivalului, pantalonii scurţ din denim, cu talie înaltă, însă ce a asortat pe lângă ei a fost catastrofal. Balerinii n-au avantajat-o deloc.

Nici la petrecerea LACOSTE Beautiful Desert Pool Party (foto stânga), din cadrul festivalului, Katy n-a fost inspirată, fusta midi fiind prea bătrânicioasă pentru o vedetă atât de tânără. Nici pălăria nu e din cale afară de cool, iar părul verde e singurul element care aminteşte de vechea Katy.

Foto: Getty Images

Modifică Setările