News

Keira Knightley, desfiinţată de un regizor: ”Nu are talent!”

Keira Knightley, desfiinţată de un regizor: ”Nu are talent!”

NEW YORK, NY - JUNE 24: Actress Keira Knightley and writer/director John Carney attend the 'Begin Again' press conference at Crosby Street Hotel on June 26, 2014 in New York City. (Photo by Stephen Lovekin/Getty Images for HBO)

Este una dintre cele mai cunoscute şi simpatizate actriţe, însă asta nu înseamnă că pentru toţi regizorii a fost o plăcere să lucreze cu ea. Ba mai mult, unul anume s-a arătat complet nesatisfăcut de prestaţia actriţei în filmul regizat de el. Keira Knightley şi John Carney, la lansarea filmului ”Begin Again”, în 2014 Este vorba despre John Carney şi de pelicula ”Begin Again”, în care Keira Knightley a jucat, în 2013, rolul unei cântăreţe, rol pentru care, spune John, nu ar fi fost ”calificată”.

Ba mai mult, regizorul a declarat că nu a reuşit să comunice deloc cu celebra cântăreaţă, relaţia dintre ei fiind cu adevărat tensionată.

În respectiva declaraţie, John s-a referit la Keira ca fiind ”model”, deşi ştim cu toţii că aceasta s-a făcut cunoscută mai întâi ca actriţă, şi de-abia apoi a prins un contract ca imaginea brandului Chanel.

John Carney s-a arătat deranjat şi de faptul că actriţa era urmată tot timpul de o turmă de paparazzi şi că aceasta ar fi fost atât de interesată de evenimentele glamour şi mai puţin de munca grea de pe platourile de filmare.

”Nu mi-a plăcut experienţa cu paparazzi şi lansările fabuloase. Lumea starurilor de cinema nu m-a atras niciodată. Mi-a plăcut dintotdeauna mai degrabă munca cu actorii pe platourile de filmare. (...) Nu neapărat că nu mi-a plăcut ”Begin Again”, dar Keira are o ”turmă” de paparazzi care o urmăreşte peste tot, aşa că îi e greu să muncească cu adevărat. Lui Keira îi place să se ascundă, iar eu nu cred că dacă eşti actor ar trebui să faci asta. Îmi place să lucrez mai degrabă cu actori curioşi, interesaţi de nou, decât cu staruri de cinema. Nu vreau să spun prostii despre Keira, dar cred că trebuie să ai un anume nivel de onestitate şi de autocunoaştere, pe care nu cred că ea le are. Nu cred că ea era pregătit pentru acel film.”, a declarat celebrul regizor.

NEW YORK, NY - APRIL 26:  (L-R) Actors Hailee Steinfeld, Keira Knightley, director John Carney, and musician Adam Levine attend the 2014 Tribeca Film Festival closing night film “Begin Again” hosted by CHANEL at BMCC Tribeca PAC on April 26, 2014 in New York City.  (Photo by Neilson Barnard/Getty Images for the 2014 Tribeca Film Festival)
Keira şi John, la evenimentul de lansare al filmului ”Begin Again”, în New York

”Mi-am dat seama că nu vreau să mai fac niciun film cu vreun supermodel”, a mai spus regizorul în încheiere, susţinând că aceasta este mai degrabă model decât actriţă.

foto: Getty Images