News

Keith Flint (Prodigy): “Când termin cu toate, o să-mi iau singur viaţa.” De ce se sinucid starurile rock?

Keith Flint (Prodigy): “Când termin cu toate, o să-mi iau singur viaţa.” De ce se sinucid starurile rock?

Keith Flint a îngroşat ieri rândurile starurilor rock care, chiar şi-n plin succes profesional, au ales să-şi încheie singuri socotelile cu viaţa. Conform studiilor efectuate, muzicienii mor cu 25 mai repede decât restul oamenilor. Cum e posibil acest lucru?

„Întotdeauna am simţit asta – că o să mă sinucid când o să simt că am terminat-o cu viaţa. Pe cuvântul meu că nu e ceva suicidar, ci chiar pozitiv. În momentul în care voi începe să fac pe mine în pat, atunci mă veţi găsi în faţa unui autobuz. Nu mă tem de cine sunt. Vreau doar să privesc înapoi şi să ştiu că am avut o viaţă împlinită”, declara solistul trupei The Prodigy în urmă cu câţiva ani, într-un interviu acordat revistei FHM.

Keith Flint (49), întocmai ca rockerii Kurt Cobain de la Nirvana, Michael Hutchence de la INXS, Chris Cornell de la Soundgarder şi Chester Bennington de la Linkin Park, s-a sinucis la vârsta la care mai avea multe de spus în muzică. Însă a fost găsit fără suflare în casa lui din Essex, în cursul dimineaţii de ieri, 4 martie.

“Nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru, Keith, s-a sinucis în timpul weekendului”, a confirmat ieri zvonurile legate de sinucidere Liam Howlett (47), prietenul şi fostul membru al trupei The Prodigy. “Sunt absolut şocat, al naibii de supărat, confuz şi suferind”, a conchis acesta.

Ultimele informaţii legate de dispariţia lui Keith Flint sunt legate de ultimele zile din viaţa acestuia. Se pare că rockerul se despărţise de soţia lui, japoneza Mayumi Kai, iar acest lucru i-a declanşat o depresie pe care n-a mai putut s-o ţină sub control. În plus, după asemenea dezamăgire, liderul trupei The Prodigy ar fi început să consume din nou droguri…

Modifică Setările