Vedete

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a fost găsit mort. Sinucidere sau accident?

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a fost găsit mort. Sinucidere sau accident?

Veşti proaste despre solistul trupei care făcea ravagii în anii '90 în lumea muzicii electronice şi rave.

Ei bine, muzicianul Keith Flint, în vârstă de 49 de ani, a fost găsit astăzi fără suflare în casa acestuia din Dunmow, Essex, în jurul orei locale 8 am. 

Poliţia a fost chemată la locuinţa vedetei trupei Prodigy după ce apropiaţi ai acestuia şi-au exprimat îngrijorarea pentru starea acestuia. Muzicianul a fost găsit mort, dar autorităţile susţin că nu tratează decesul ca fiind unul suspect. Asta deşi este binecunoscut trecutul raverului, unul dominat de abuzul de droguri şi de alcool, dar şi etapele depresive prin care a tot trecut acesta, totul culminând cu încercări nereuşite de a-şi lua viaţa. 

Nu spunem că moartea acestuia ar fi sinucidere, deşi unul dintre colegii de trupă ai lui Keith a postat, azi, pe pagina de Instagram a trupei, că aceasta ar fi cauza morţii. 

"Ştirea este adevărată. Nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith şi-a luat viaţa în weekend. Sunt şocat, furios, confuz şi rănit", scrie Liam Howlett.

Solistul trupei Prodigy a fost, în anii de glorie ai formaţiei de muzică electronică, unul dintre cei mai cool muzicieni ai momentului, datorită stilului său vestimentar energetic şi punk. 

Keith lasă în urmă nu doar hiturile care l-au făcut superstar, ci şi o soţie îndurerată, DJ-ul japonez Mayumi Kai, cu care a fost căsătorit din 2006. 

Trupa britanică Prodigy a cucerit topurile, în deceniul "90, cu hituri precum Firestarter, No Good, Voodoo People, Breathe sau Smack My B**** Up.

Formaţia care-i mai include pe Maxim şi Liam Howlett s-a întors recent dintr-un turneu susţinut în Australia şi plănuia să-şi continue seria de concerte cu show-uri în State şi America de Sus. 

Foto: Getty Images

Modifică Setările