News

Kelly Clarkson: ”Eram nefericită când eram slabă”

Kelly Clarkson: ”Eram nefericită când eram slabă”

În timp ce unele celebrităţi îşi doresc să fie cât mai slabe, Kelly Clarkson are curajul de a recunoaşte că nu se simţea în pielea ei atunci când cântărea mai puţin. Acum şi atunci. Jurata de la ”American Idol” a vorbit, recent, despre greutatea ei, sătulă fiind de acuzele că a câştigat prea multe kilograme în ultimii ani sau că nu arată precum celelalte staruri din industrie. Artista a avut curajul de a recunoaşte că a fi slabă nu înseamnă neapărat a fi fericită, ea simţindu-se ”cumplit când era slabă”, pentru că era o presiune să se menţină în formă.

”Când eram cu adevărat slabă, voiam să mă sinucid. Mă simţeam cumplit, şi pe dinăuntru şi pe dinafară. Şi asta a durat patru ani. Dar nimănui nu-i păsa, căci din punct de vedere estetic arătam bine”, a declarat cântăreaţa în cel mai recent interviu al său, acordat revistei ”Attitude”.

Kelly a vorbit şi despre presiunea de a se alinia trendului de a fi slabă, asemenea pop starurilor Britney Spears şi Christina Aguilera. ”Mi-am dat seama că singura modalitate de a scăpa era să renunţ. Au fost nişte vremuri cu adevărat grele, mi-am distrus, pur şi simplu, genunchii şi picioarele, pentru că tot ce făceam era să-mi pun căştile şi să alerg. Eram la sală tot timpul”, a mărtutisit Kelly Clarkson.

foto: arhivă

Modifică Setările