News

Kelly Osbourne a plecat de la "Fashion Police"!

de admin

Kelly Osbourne a plecat de la "Fashion Police"!

Şi n-a renunţat de bunăvoie, ci cu scandal. Vinovată pentru plecarea juratului de la emisiunea E! este nimeni alta decât colega ei, Giuliana Rancic. Şi nefasta noapte a premiilor Academiei Americane de Film...

"Kelly Osbourne pleacă de la E! Fashion Police pentru a exploata alte oportunităţi. Îi mulţumim pentru contribuţia ei la emisiune în ultimii cinci ani, timp în care producţia şi-a consolidat succesul. Fashion Police va reveni, conform programului, pe 30 martie, de la ora 21.00 şi nu s-a luat nicio decizie în privinţa înlocuirii lui Kelly Osbourne", spune comunicatul celor de la E!.

Cum s-a ajuns la această situaţie neaşteptată, după ce Kelly părea că începuse anul mai hotărâtă ca oricând să ducă mai departe munca de jurat la Fashion Police? De vină se pare că este colega ei, Giuliana Rancic, care şi-a atras un val uriaş de critici, după comentariile ei discriminatorii despre apariţia pe covorul roşu de la Oscaruri a vedetei Disney, Zendaya Coleman, care purta dreadlocks. "Arată de parcă miroase a ulei de patchouli sau a marijuana", a spus Giuliana.

Şi, cu toate că Rancic şi-a cerut scuze pentru comentariul ei atât în mediul virtual, cât şi în cadrul show-ului, Kelly a anunţat pe Twitter că vrea să părăsească show-ul din această cauză.

Să fie aceasta adevărata cauză sau doar un pretext? Dinspre cercurile lui Kelly se zvoneşte că, de fapt, altul ar fi motivul. După moartea lui Joan Rivers, lucrurile n-au mai fost la fel. Iar Kelly a sperat că ea va prelua rolul de vedetă a emisiunii, nicidecum că, în locul lui Joan, va fi adus altcineva - în persoana comediantei Kathy Griffin - şi că ea va continua să fie în planul doi...

Foto: WENN

Modifică Setările