Red Carpet

Kelly şi Donna din "Beverly Hills, 90210" au dezamăgit pe covorul roşu. Ce ţinute au ales ele?

Kelly şi Donna din "Beverly Hills, 90210" au dezamăgit pe covorul roşu. Ce ţinute au ales ele? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Divele blonde din noul "Beverly Hills, 90210" continuă să fie prezente în peisajul monden american.

Este vorba despre cele care le-au interpretat pe Donna şi pe Kelly în serialul adolescenţei noastre şi care continuă să facă asta şi-n reboot-ul lansat anul acesta.

Tori Spelling, de 46 de ani, şi Jennie Garth, de 47, au sosit împreună la un eveniment de fashion care a avut loc la Westfield Century City Mall din Los Angeles, fără ca ţinutele lor să fie, însă, unele care să se ridice la pretenţiile tendinţelor actuale.

Ansamblul purtat de Donna a fost prea mult şi fără o prea mare legătură între piesele alese pentru această ieşire, iar machiajul şi coafura au dat oarecum impresia de ieftin.

Nici Jennie Garth nu a ales cea mai fericită combinaţie pentru această ieşire, salopeta neagră având un aer depăşit, la fel şi accesoriile alese în completarea ţinutei. Nici coafura şi machiajul nu au reuşit să salveze ceva din atmosfera un pic prăfuită a apariţiei sale. 

Din păcate, aceste greşeli vestimentare nu pot fi trecute cu vederea, atâta timp cât vorbim de două actriţe care obişnuiau să fie fashion icon-uri în anii 90, anii de glorie ai serialului care se vrea, acum, resuscitat. 

Foto: profimedia