Fashion

Kendall Jenner, cea mai sexy apariţie de la petrecerile de după Oscar!

Kendall Jenner, cea mai sexy apariţie de la petrecerile de după Oscar!

attends the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California.

Nu s-a prezentat pe covorul roşu la Premiile Oscar, căci – fie vorba între noi – nici nu prea avea de ce s-o facă, dar n-a lipsit de la after-party-ul Vanity Fair. S-a alăturat modelelor Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington-Whiteley şi a câştigat duelul vestimentar. Kendall Jenner n-a lipsit de la after-party-ul organizat de Vanity Fair Dress-code-ul petrecerilor după Oscar este uşor interpretabil. Trebuie să alegi o ţinută elegantă, căci vorbim despre o relaxare hollywoodiană, dar totuşi sexy şi spectaculoasă, că e vorba despre o petrecere. Ei bine, Kendall Jenner a ales o ţinută perfectă pentru a ilustra cele două concepte.

A purtat o rochie neagră, scurtă şi mulată, care i-a lăsat la vedere picioarele fit şi interminabile, dar care prezenta şi un decolteu un V, abisal. Ce să mai, Kendall a fost de departe cel mai sexy model de la petrecerea Vanity Fair şi a câştigat, fără să-şi propună măcar, duelul vestimentar.

foto: Getty Images