News

Khloe Kardashian a adus pe lume o fetiţă, iar iubitul infidel a asistat la naştere

Khloe Kardashian a adus pe lume o fetiţă, iar iubitul infidel a asistat la naştere

După scandalul de infidelitate provocat de iubitul său, Tristan Thompson, şi zvonurile conform cărora Khloe ar fi început să aibă contracţii timpurii, iată că blonda i-a dat naştere primului său copil.

Conform TMZ, Khloe Kardashian a adus-o pe lume pe fiica sa joi dimineaţa, în jurul orei 4, la un spital din afara oraşului Cleveland. Diva nu a făcut un anunţ până în acest moment, nu se ştie numele copilului şi nici care este starea de sănătate a proaspetei mămici şi a bebeluşului.

Surse din anturajul familiei au mărturisit că surorile Kardashian - Kourtney şi Kim, dar şi mama Kris Jenner şi cea mai bună prietenă a lui Khloe, Malika, au fost prezente la spital. Chiar şi iubitul acuzat de infidelitate, Tristan Thompson, a asistat la naşterea fetiţei lui.

Familia Kardashian s-a mai mărit cu încă un membru, dar copilul a venit pe lume în mijlocul unui scandal în care este implicat tatăl Tristan. Aceasta a fost surprins sărutându-se cu o brunetă, sâmbătă seara, într-un club din New York, în timp ce iubita sa stătea acasă, cu doar câteva zile până la termenul naşterii. Se pare că Tristan nu este la prima infidelitate, fiind un trişor în serie. Pe când Khloe era însărcinată în luna a treia, a fost surprins în ipostaze intime într-un club, cu 3 femei. Rămâne de văzut care va fi decizia lui Khloe în ceea ce-l priveşte pe tatăl copilului său, deocamdată se bucură de primul său copil, adus pe lume prin naştere naturală.

Foto: Instagram

Modifică Setările