News

Khloe Kardashian: cum i-au distrus operaţiile estetice viaţa?

Khloe Kardashian: cum i-au distrus operaţiile estetice viaţa? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Operaţiile estetice i-au schimbat viaţa. Şi când spunem asta, nu e neapărat de bine.

Cel mai recent, Khloe Kardashian a fost criticată că şi-a editat exagerat imaginea dintr-o campanie de promovare a liniei de cosmetice a surorii sale, Kylie Cosmetics, până la punctul în care chipul ei nu mai seamănă deloc cu cel real. 

În plus, după intervenţiile care i-au transformat chipul, viaţa de cuplu a avut şi ea de suferit Unele apariţii ale vedetei de reality show au fost atât de surprinzătoare, încât mulţi abia au recunoscut-o. Acesta o fi fost, oare, şi motivul pentru care tatăl fiicei ei, Tristan Thompson (28), a înşelat-o deja de două ori!? Când acesta s-a îndrăgostit de ea, Khloé (34) avea alt număr de kilograme şi cu totul alt look.

Apropiaţii spun că Tristan ar fi refuzat să mai stea lângă o femeie „de plastic“, aproape toată faţa ei suferind modificări. În plus, Khloe are, mai nou, o talie de viespe din care explodează nişte fese injectate, aşa cum şi Kim ştie să „poarte“. De altfel, povestea ei de dragoste nu este deloc una presărată cu fericire şi pare că de aici a izvorât dorinţa ei de a se transforma în altă persoană. Miracolul naşterii lui True, după ani buni de încercări, a fost umbrit de două scandaluri sexuale în care s-a aruncat Tristan.

Primul în 2017, când Khloé era gravidă în trei luni, iar el a fost surprins sărutându-se cu două femei într-un club din Washington. Cel de-al doilea a fost devastator pentru întreaga familie, căci logodnicul ei ar fi împărţit patul cu nimeni alta decât Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a mezinei Kylie Jenner.

Schimbarea radicală a survenit după ce au apărut zvonurile legate de adulter. Khloé a început să investească în intervenţii estetice mai mult sau mai puţin invazive. Se zvoneşte că, anul trecut, aceasta ar fi cheltuit jumătate de million de dolari pentru „reşapare“ completă, atunci când era în pragul depresiei. Totul pare a fi un mesaj pentru tatăl lui True ca să vadă ce a pierdut, sacrificând relaţia pentru amantlâcuri.

Un alt motiv ar fi să cristalizeze atenţia publică asupra apariţiilor ei impecabile şi nu asupra scandalurilor din viaţa privată. Un apropiat al familiei a declarat că nici mama ei, Kris, şi nici surorile mai mari, Kim şi Kourtney nu sunt de acord cu aceste schimbări radicale: „Pe lângă faptul că se înfometează, a pierdut contactul cu realitatea.

Este obsedată să arate perfect şi nu ratează niciun tratament apărut la clinicile de specialitate“, spun acestea. Pe de altă parte, Tristan a spus mereu că o plăcea aşa cum ară¬ta atunci când s-a îndrăgostit de ea. Tot ceea ce face nu demonstrează decât nesiguranţă de sine şi complexe exacerbate.

foto guliver/getty images, profimediaimages.ro

Modifică Setările