Vedete

Khloe Kardashian, din nou sexy pe Instagram! S-a fotografiat într-un costum de baie roz

Khloe Kardashian, din nou sexy pe Instagram! S-a fotografiat într-un costum de baie roz camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, Khloe Kardashian îşi surprindea fanii de pe Instagram cu un set de fotografii prin care voia să demonstreze cât de bine arată la şase luni după ce a născut.

Din câte se pare, vedeta în vârstă de 34 de ani şi-a făcut un obicei din a se fotografia sexy, iar zilele acestea le-a făcut noi surprize celor care o urmăresc pe celebra reţea de socializare.

În ultima săptămână, Khloe Kardashian a postat mai multe imagini provocatoare: mai întâi le-a arătat fanilor câteva fotografii în care îi sunt puşi în evidenţă sânii, iar apoi a postat o fotografie în care apare cu spatele şi poartă doar o pereche de blugi pe ea, în rest fiind goală.

Astăzi, sora lui Kim Kardashian a reuşit din nou să le aprindă imaginaţia internauţilor: a postat pe Instagram o fotografie în care poartă un costum de baie roz. Imaginea a strâns, în doar 10 ore de la postare, peste 1 milion de like-uri.

Modifică Setările