News

Kim Kardashian (38) s-a botezat în Armenia împreună cu copiii ei. Imagini de la slujba de creştinare

Kim Kardashian (38) s-a botezat în Armenia împreună cu copiii ei. Imagini de la slujba de creştinare camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Trei dintre cei patru copii ai Reginei reality show-urilor au fost botezaţi în catedrala Etchmiadzin din Armenia în urmă cu câteva zile, însă abia acum a dezvăluit Kim că şi ea s-a botezat cu această ocazie şi a oferit imagini de la slujba de creştinare.

“Mulţumesc, Armenia, că ne-ai găzduit pe mine şi familia mea într-o călătorie aşa memorabilă”, a postat vedeta de 38 de ani pe social media după botezul a trei dintre cei patru copii ai ei. “Sunt atât de binecuvântată să mă fi botezat şi eu împreună cu copiii mei, la Mother See of Holy Etchmiadzin, cea mai mare catedrală din Armenia, cunoscută ca Vaticanul bisericiilor din Armenia. Această biserică a fost construită în 303 AD”, a continuat Kim Kardashian.    

Pentru acest eveniment, Kim a purtat o rochie mulată, lungă, cum mâneci lungi, în timp ce North, cel mai mare copil al ei, a optat pentru o ţinută albă, accesorizată cu mărgele. Mama şi fiica s-au oprit pentru a aprinde şi câteva lumânări după slujba de creştinare.

Cu toate că botezul a avut loc în cursul zilei de luni, Kim a dezvăluit abia vineri că şi ea s-a botezat alături de cei mai mici copii ai ei – Psalm (5 luni), Chicago (20 de luni) şi Saint (3 ani). North a mai făcut, în 2015, această călătorie în ţara din care se trage regretatul tată al lui Kim, când a fost botezată la aproape 2 ani.

Inevitabila şedinţă foto de după slujbă

Alături de Kim şi copiii ei s-a aflat sora ei, Kourtney Kardashian, care a venit în Armenia împreună cu cei trei copii ai ei, Reign Aston (4 ani), Penelope Scotland (7) şi Mason Dash (9 ani). Marele absent de la eveniment a fost chiar tatăl copiilor lui Kim, Kanye West (42), care n-a făcut călătoria în Armenia cu familia sa din motive necunoscute.  

“Au zburat cu toţii special în Ierusalim pentru botez”, a declarat o sursă pentru People. “Ştiau că e aproape de Armenia şi a fost un vis pentru ei să ajungă şi în Ierusalim. Există acolo o zonă armeană şi ai au făcut botezul într-o biserică veche şi frumoasă. A fost epic! Atât de frumos!”, a continuat apropiatul faimoasei familii.

Pentru mai multe imagini de la botez, urmăreşte GALERIA FOTO!

foto - Instagram