Vedete

Kim Kardashian a atras din nou toate privirile! Iat-o cu o pereche de pantaloni super mulaţi, care îi pun în evidenţă formele

Kim Kardashian a atras din nou toate privirile! Iat-o cu o pereche de pantaloni super mulaţi, care îi pun în evidenţă formele camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Nu trece nicio săptămână fără ca una dintre cele mai cunoscute vedete din întreaga lume să nu fie în centrul atenţiei.

Kim Kardashian nu trebuie să facă nimic pentru a apărea pe prima pagină a tabloidelor. Este de ajuns să iasă din casă! Şi chiar acest lucru s-a întâmplat zilele trecute, când paparazzi au reuşit din nou să transforme o fotografie în subiect de presă.

Soţia lui Kanye West, artist care între timp şi-a schimbat numele în Ye, a apărut pe stradă îmbrăcată într-o salopetă argintie mulată pe corp, care i-a pus în evidenţă toate formele. Cu un corp de invidiat, Kim Kardashian a reuşit să atragă din nou toate privirile şi i-a făcut pe toţi cei care au văzut-o să întoarcă capul după ea.

Aceasta nu este singura apariţie a lui Kim Kardashian într-un outfit mulat. În ultimele săptămâni, vedeta a postat mai multe fotografii pe Instagram în care apare în diferite salopete mulate pe corp, unele roz, altele negre, iar acum chiar argintii.

Modifică Setările