News

Kim Kardashian: "Aud patul lovindu-se de perete când mama face sex!"

de admin

Kim Kardashian: "Aud patul lovindu-se de perete când mama face sex!"

Clanul Kardashian pare să nu aibă nicio limită când e vorba despre dezvăluirea detaliilor vieţilor lor intime. Cel mai nou target: relaţia din dormitor a lui Kris Jenner, în vârstă de 59 de ani, cu iubitul ei de 33 de ani!

Discuţia din sânul familiei Kardashian despre viaţa lui Kris în urma despărţirii de Bruce Jenner este cât se poate de curajoasă. "Poţi să ţi-o tragi cu cine vrei, dar nu te mărita din nou acum!", a sfătuit-o fiica sa, Khloe. "A devenit single de curând, trebuie s-o readuce în circuitul întâlnirilor, dar nu ştiu ce fel de bărbat şi-ar dori în acest punct al vieţii. Pentru că ea spune că unul de aceeaşi vârstă, dar la ea asta înseamnă de 40 de ani!", a adăugat râzând Scott Disick. "E o cougar!" a replicat Kylie. Şi ca şi când toate astea nu erau de ajuns, Kris i-a prins pe Scott, Kylie şi Kendall căutându-i prin telefon pentru a-i citi mesajele cu tentă erotică schimbate cu alţi bărbaţi.

Cireaşa de pe tort? Kim a afirmat: "Aud patul lovindu-se de perete. Efectiv încercam să adorm, m-am trezit şi jur că am auzit gemete din camera mamei!". "E dezgustător ce spui! Tocmai am avut cea mai urâtă viziune!", i-a răspuns Khloe în cel mai recent episod al reality show-ului "Keepeing Up With the Kardashians" despre relaţia intimă pasională a lui Kris, în vârstă de 59 de ani, cu Corey Gamble, de 33 de ani (care apropo: nu vi se pare că arată precum fratele mai mic al lui Kanye West?).

Foto: WENN

Modifică Setările