News

Kim Kardashian blondă: vine de pe altă planetă?

de admin

Kim Kardashian blondă: vine de pe altă planetă?

Că o iubeşti, că o urăşti, nu ai cum să rămâi fără reacţie la schimbarea totală pe care a făcut-o recent. În dorinţa ei de-a şoca din nou tot mapamondul iubitor de entertainment, Kim K. s-a decolorat şi s-a vopsit blondă. Un blond atât de puternic şi platinat, că se face văzută de la sute de metri depărtare.

Problema e că mulţi au observat, cel puţin în unele poze, alura... să zicem de pe altă planetă a starletei. Mai exact, trăsăturile măslinii şi părul blond, lucios, finisat, dat după urechi, ne-aduc aminte mai degrabă de filmele SF. Kanye fell in love with an alien, ar spune cei mai cârcotaşi! Gluma e puţin exagerată, dar privirea aceea mare, cu ochii boldiţi şi genele false, "nu face sens" deloc cu părul tuns, dat pe spate, al noii blondine.

Să revenim la motive: soţia lui Kanye West a atras atenţia tuturor la prezentarea de modă Balmain, din Paris, ieri, cu blondul său atât de... blond. Schimbarea e atât de şocantă, că pare mai mult o perucă ori o coafură prea nenaturală.

“A fost o adevărată aventură pentru ea!”, mărturiseşte unul din stiliştii de la Goddard + Bragg. “E ceva ce a spus de mult timp că vrea să facă, dar nu a fost momentul potrivit”. Goddard, care se ocupă de mari vedete precum Reese Witherspoon şi Jennifer Lawrence, a spus că noul bob i se potriveşte de minune starletei de 34 de ani. (!?) “Gregory Russell a făcut o treabă minunată pentru ea! E atât de fresh, de cool, chiar a fost momentul perfect pentru o asemenea aventură colorată!”.

Noi spunem pas, voi ?

Modifică Setările