News

Kim Kardashian, cu un decolteu imens la o petrecere mondenă. A purtat o rochie ţipătoare

Kim Kardashian, cu un decolteu imens la o petrecere mondenă. A purtat o rochie ţipătoare

New York, NY - Kim Kardashian and Kylie Jenner head to dinner in Chinatown along with Lala Anthony. Kim wore a yellow dress with a thigh high slit, while Kylie showed off her post-baby curves in a skintight print dress. Pictured: Kim Kardashian, Lala Anthony BACKGRID USA 8 MAY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

La Met Gala a dat greş cu rochia foarte mulată, aurie, care nu s-a încadrat în tema evenimentului, dar la una dintre petrecerile de după Oscarul modei, Kim s-a asigurat că toată lumea o va admira.

Aşa că a ales o rochie într-o culoare ţipătoare, una care să-i scoată calităţile fizice în evidenţă. A arătat totul într-o creaţie de un galben vibrant, care făcea contrast cu pielea foarte bronzată a divei, mizând pe o rochie Vintage Versace.

A purtat cea mai sexy ţinută, cu un decolteu adânc şi foarte strânsă în talie, mulându-se pe fund şi lăsându-i picioarele la vedere. Kim a participat la petrecerea organizată de o revistă de fashion şi a vrut să-şi ia revanşa. În vârstă de 37 de ani, vedeta a vrut să fie cea mai excentrică prezenţă de la eveniment şi a reuşit acest lucru.

Corsetul decoltat i-a pus bustul generos în evidenţă şi i-a subliniat talia ca de viespe, iar fusta cu crăpătură i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate. Alături de ea au fost şi celelalte membre ale familiei, mama Kris Jenner şi surorile mai mici, Kylie şi Kendall Jenner, îmbrăcată pe măsura aşteptărilor. Însă niciuna nu a întrecut-o pe Kim.

Foto: Getty Images, Hepta

Modifică Setările