News

Kim Kardashian, declaraţie ciudată după ce a pozat goală pe coperta unei reviste: „Nu mă simt confortabil“

Kim Kardashian, declaraţie ciudată după ce a pozat goală pe coperta unei reviste: „Nu mă simt confortabil“

Zilele trecute, Kim Kardashian a realizat o nouă şedinţă foto în care apare complet dezbrăcată, iar părerile au fost împărţite după ce fanii au văzut imaginile.

Fotografiile în care Kim Kardashian apare goală au fost postate de aceasta pe Instagram şi au strâns fiecare în parte peste 2 milioane de like-uri, însă în unele comentarii vedeta era pusă la zid din cauza faptului că promovează nuditatea.

Cu toate că familia ei are o emisiune în care se vorbeşte foarte mult despre sex şi ea pozează des goală sau în ipostaze provocatoare, Kim Kardashian a dezvăluit recent că este o persoană timidă în viaţa de zi cu zi.

„Nu mă simt confortabil când vorbesc despre sex. Pot să particip la un shooting nud, într-o locaţie în care se mai află 50 de persoane, însă dacă sunt doar eu şi o altă persoană, sunt foarte timidă. În pat nu sunt foarte sigură pe mine. Este clar că am două personalităţi“, a spus Kim Kardashian.

Declaraţia dată de Kim Kardashian a fost pentru revista Richardson, pe a cărei copertă soţia lui Kanye West a apărut topless.