News

Kim Kardashian, depăşită de rolul de mamă a trei copii: "Sunt într-adevăr epuizată"

Kim Kardashian, depăşită de rolul de mamă a trei copii: "Sunt într-adevăr epuizată"

Los Angeles, CA - Kim Kardashian shows some major cleavage in an oversized blazer at the Create & Cultivate Conference in Downtown LA. The mother of 3 sports a loose fitting suit with a low neckline as she heads into the venue. Pictured: Kim Kardashian BACKGRID USA 24 FEBRUARY 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Şi-a obişnuit fanii cu apariţii foarte sexy, în rochii sau fuste mulate, cu bustiere şi cu abdomenul la vedere, ori cu fuste mini, însă de data aceasta a apelat la un look all black, masculin, o schimbare majoră pentru celebra Kim Kardashian.

A renunţat pentru o zi la hainele sale în favoarea unui outfit probabil completat cu un sacou din garderoba lui Kanye West. A purtat pantaloni şi sacou, un costum supradimensionat şi o bandană pe cap. Cu părul blond platinat şi cu faţa încărcată de make-up, cu tehnica conturării trăsăturilor, dar şi cu decolteul adânc care a lăsat la vedere pielea bronzată, Kim a părut ca o figură de ceară în bliţurile aparatelor de fotografiat. Mai ales că accesoriul negru de pe cap a făcut o delimitare destul de bruscă între ten şi podoaba capilară strălucitoare.

Kim a venit îmbrăcată aşa la o conferinţă din Los Angeles în cadrul căreia a vorbit despre viaţa de mamă a trei copii. În vârstă de 37 de ani, Kim a părut destul de în formă pentru întâlnirea cu fanii cărora le-a răspuns la o serie de întrebări legate de rolul de mamă şi de dificulăţile cu care se confruntă. Kim, care a devenit în luna ianuarie mamă pentru al treilea copil venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, a recunoscut că micuţii i-au schimbat viaţa şi că se luptă acum să păstreze echilibrul între viaţa privată şi muncă. "Sunt într-adevăr epuizată acum. Trei copii îţi schimbă viaţa", a spus diva.

Poate asta explică şi look-ul uşor lejer, pentru că diva nu mai are atât de mult timp pentru ea ca înainte să devină mamă, deşi, desigur, familia o ajută la creşterea micuţilor North, Saint şi Chicago.

Foto: Hepta