News

Kim Kardashian e însărcinată cu al doilea copil!

de admin

Cum tot se plângeau Kim şi soţul ei, Kanye West, că încearcă zi şi noapte să conceapă cel de-al doilea lor copil, iată că marea bucurie s-a şi întâmplat: starleta a anunţat că familia lor va primi o nouă odraslă pe lume, peste câteva luni.

Vestea a fost anunţată chiar de bruneta de 34 de ani în cadrul reality show-ului familiei sale, Keeping Up With the Kardashians. După vizita la ginecologul ei, Kim i-a spus surorii sale, Khloe: “Am primit rezultatele analizelor şi sunt însărcinată!”.

Este prea devreme pentru a afla dacă fetiţa ei şi-a rapperului, North, în vârstă de 2 ani, va avea un frate sau o soră. Şi nici nu ştim dacă se va numi, după cum am intui, South…

Cuplul, care s-a căsătorit cu mare fast chiar acum un an, pe 24 mai, a tot mărturisit în repetate rânduri că se chinuie să conceapă al doilea copil al lor, chiar dacă prima sarcină a fost una problematic pentru Kim. Bineînţeles că şi de data aceasta, în “încercarea ei de-a rămâne gravidă a doua oară, lucru deloc uşor de făcut ca prima dată”, bruneta a apelat la tot soiul de proceduri recomandate de doctori specialişti în fertilitate şi escapade romantice şi “obositoare” pentru ea şi Kanye.

“Încercăm, încercăm zilnic. Nu poţi încerca mai mult decât o facem noi. A devenit obositor (...), pur şi simplu am încercat orice pentru ca asta să se întâmple, aşa că acum nu mai este un motiv de stres pentru mine. Şi poate că tocmai acum se va întâmpla”, povestea Kim pentru E! News despre eforturile lor de cuplu de-a face un copil, în ultimul an.

Modifică Setările