News

Kim Kardashian, fără cusur în lenjerie intimă. Acuzată că a făcut abuz de Photoshop!

Kim Kardashian, fără cusur în lenjerie intimă. Acuzată că a făcut abuz de Photoshop!

Aşa cum ne-a obişnuit, Kim are un mod inedit de a ne prezenta un nou proiect şi, de cele mai multe ori, trupul său fără cusur o ajută să facă asta. Încântată de colaborarea cu un make-up artist care a învăţat-o despre produsele cosmetice, Mario, cu care lucrează la noua linie de produse KKW, Kim a apărut în lenjerie intimă pentru a-şi anunţa fanii de reuşita sa. De nerecunoscut în cea mai nouă fotografie. Conturile sale de pe reţelele de socializare sunt o desfătare pentru fanii de pretutindeni, diva în vârstă de 37 de ani distribuind fotografii care mai de care mai îndrănzneţe, cu puţine haine pe ea, sau chiar topless şi nud, fiind foarte mândră de trupul său.

Totuşi, chiar dacă pare să fie mulţumită de forma fizică în care se află, în realiatate Kim Kardashian face şi abuz de Photoshop. Rezultatul? Nişte fotografii în care apare fără cusur, anormal de sculptată şi, bineînţeles, rezultatul unui program de editare bun şi a unei mâini dibace experte în Photoshop.

Cameleonică şi în continuă căutare de perfecţiune, Kim a dat greş pentru că a exagerat, iar rezultatul este unul vizibil. Fanii au taxat acest Photoshop fail. Kim a distribuit pe reţelele de socializare o poză în care este aproape de nerecunoscut, brunetă şi îmbrăcată într-un body extrem de decoltat, a părut ca o păpuşă de porţelan. Vedeta a pozat alături de make-up artistul Mario Dedivanovic, iar prietenii virtuali chiar au luat-o peste picior, modificându-i şi mai tare fotografia. Iată rezultatul!

Asta vine la puţin timp după ce diva a fost criticată că a luat o fotografie cu ea de paparazzi pe care a modificat-o excesiv, greşelile de Photoshop bătând la ochi. În imagine, Kim arată cât mai aoproape de perfecţiune, deşi în original are picioarele mult mai groase şi talia nu este chiar atât de subţire. Acum şi-a modificat şi trăsăturile feţei, cu ochii mai mari şi buzele mult mai pline!

Foto: Instagram, Twitter