Red Carpet

Kim Kardashian, în „cearşaf” pe covorul roşu. Starleta, alegere vestimentară bizară!

Kim Kardashian, în „cearşaf” pe covorul roşu. Starleta, alegere vestimentară bizară! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Marţi seara, celebra starletă şi-a lăsat cei trei copii în grija bonelor şi s-a prezentat la petrecerea Tifanny, din New York. Alegerea ei vestimentară i-a făcut pe mulţi să ridice din sprâncene...

Atunci când nu poartă... creaţiile soţului ei, rapperul Kanye West, Kim alege să îmbrace outfit dintre cele mai revelatoare. Aşa s-a întâmplat şi marţi, la petrecerea Tifanny, când Kim a defilat într-o rochie ”cearşaf”.

Decoltată atât în faţă, cât şi-n spate, cu decupaje îndrăzneţe în lateral, şi cu trenă, rochia părea confecţionată pe grabă, chiar de către vedetă. Nu vrem să fim răutăcioşi, căci Kim chiar arată bine în ceea ce poartă, însă categoric nu a fost una dintre cele mai stilate apariţii de la acel eveniment.

Pe de altă parte, poate că n-ar trebui să avem pretenţii tocmai de la Kim, despre care ştim că face alegeri vestimentare îndoielnice şi că, de regulă, îmbracă doar ţinute care o... dezbracă mai mult! Voi ce spuneţi, a fost o alegere inspirată ori ba?