Lifestyle

Kim Kardashian, "înarmată" cu mănuşi şi vizieră când a avut grijă de Kanye West, bolnav de coronavirus. „Era totul atât de înspăimântător!”

Kim Kardashian, "înarmată" cu mănuşi şi vizieră când a avut grijă de Kanye West, bolnav de coronavirus. „Era totul atât de înspăimântător!”

La ceva timp după ce faimosul rapper a avut COVID-19, soţia lui a putut vorbi despre acea perioadă complicată din viaţa lor. „Era totul atât de înspăimântător şi de necunoscut!”, a dezvăluit Kim Kardashian recent.

Vedeta de reality show a avut grijă de soţul ei pe întreaga perioadă când a suferit de noul coronavirus, în martie. Bruneta de 39 de ani a vorbit despre modul în care a trecut ea peste acele zile înfricoşătoare, având în vedere că, în martie, nu se ştiau multe despre COVID-19.

Kim apare acum pe coperta revistei Grazia, iar, în interiorul publicaţiei, vedeta a făcut câteva mărturisiri cu privire la momentele dificile petrecute când Kaney West era infectat cu noul coronavirus. „Kanye s-a îmbolnăvit la începutul pandemiei, când lumea nu prea ştia ce şi cum despre virus. Totul a fost foarte înspăimântător şi necunoscut! Eu eram cu cei patru copii cu mine în casă şi nu aveam pe nimeni altcineva care să mă ajute.”

Kardashian susţine că partenerul ei de viaţă a fost testat pozitiv la COVID-19 cam în aceeaşi perioadă în care Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au avut virusul, adică pe la mijlocul lunii martie. Acest lucru contrazice puţin cele spuse de Kanye, care, în cadrul unui interviu pentru Forbes, a dezvăluit că el a avut virusul cândva prin februarie.

Nu contează atât de mult perioada în care s-a întâmplat, ci doar faptul că vedeta de reality show a avut grijă de bolnavul VIP: „Mă duceam în camera lui şi îi schimbat patul sau îl ajutam să se ridice din pat atunci când nu se simţea bine. Era totul o imensă provocare tocmai pentru că erau pe-atunci atâtea necunoscute. Numai faptul că îi schimbam aşternuturile purtând mănuşi şi vizieră era destul de înspăimântător!”

În cursul lunii iulie, West a vorbit despre simptomele pe care le-a avut: „Frisoane, tremuram efectiv în pat, făceam duşuri fierbinţi şi mă uitam la filmuleţe în care se ofereau sfaturi despre ce recuperare, ce să facă ca să te faci bine.” Şi, într-un final, s-a făcut bine. Fizic, cel puţin...

foto - Profimedia

Modifică Setările