Vedete

Kim Kardashian, într-o fotografie de colecţie! Iată cum arăta în costum de baie în urmă cu 11 ani

Kim Kardashian, într-o fotografie de colecţie! Iată cum arăta în costum de baie în urmă cu 11 ani camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Kim Kardashian ştie cu siguranţă cum şi ce să facă pentru a-şi ţine fanii conectaţi la paginile ei de pe reţelele de socializare.

Pe lângă reclama pe care o face pentru produsele ei, dar şi fotografiile postate cu familia ei, vedeta le arată celor care o urmăresc şi fotografii sexy cu ea.

Recent, Kim Kardashian a postat pe Instagram o fotografie de colecţie, cu ea în costum de baie, realizată în urmă cu 11 ani. Imaginea a fost realizată atunci când familia ei a început să filmeze show-ul TV „Keeping Up With The Kardashians“. La doar 10 ore după ce a postat-o, imaginea a strâns 1,1 milioane de like-uri şi aproape 5.000 de comentarii.

Înainte de a le arăta fanilor cum arăta în anul 2007, Kim Kardashian postase o fotografie cu ea în lenjerie intimă, realizată în prezent. Şi această imagine i-a cucerit pe internauţi, adunând peste 1,5 milioane de like-uri şi aproape 10.000 de comentarii.