News

Kim Kardashian nu se lasă. A pozat în cele mai sexy costume de baie, toată unsă cu ulei

Kim Kardashian nu se lasă. A pozat în cele mai sexy costume de baie, toată unsă cu ulei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După ce sora sa mai mare, Kourtney Kardashian, a făcut furori pe reţelele de socializare îmbrăcată într-un costum de baie strălucitor, la plajă în Insulele Turks şi Caicos, Kim a vrut să-şi ia revanşa. Autointitulata cea mai sexy divă din familia Kardashian-Jenner, l-a reamintit prietenilor virtuali cu ce forme apetisante a fost înzestrată.

Aşa că vedeta a luat cu asalt contul de Instagram cu o serie de fotografii provocatoare, în costume de baie minuscule, pentru a le arăta şi prietenilor virtuali cum se distrează ea la plajă. S-a plimbat cu paddle board-ul, a stat la plajă, unsă cu ulei, şi s-a fotografiat în cele mai sexy poziţii cu putinţă.

Deja obişnuiţi cu Kim îmbrăcată sumar, dar mereu impresionaţi de ipostazele noi cu preferata lor, fanii de pe reţelele de socializare au putut s-o admire într-un costum de baie roşu, marca Chanel, sau în unul negru, cu o pereche de bikini foarte decoltaţi. Kim a impresionat cu forma fizică în care se află. Spre deosebire de sora sa, Kourtney, ea a apelat la medicul estetician pentru a arăta atât de bine, chiar dacă neagă acest lucru.

Foto: Instagram

Modifică Setările