News

Kim Kardashian se teme că l-a pierdut definitiv pe bărbatul pe care îl iubeşte

Kim Kardashian se teme că l-a pierdut definitiv pe bărbatul pe care îl iubeşte

Cu Kanye West care este în proces de recuperare de ceva timp, se pare că diva Kim este foarte speriată de faptul că relaţia lor nu va rezista, după recentele experienţe tumultoase ale cuplului. Lumea ei a fost zdruncinată în luna noiembrie, când soţul său a suferit o cădere nervoasă, la câteva săptămâni după ce ea a fost victima unui jaf în Paris.

În timp ce cuplul se chinuie să revină din nou la o viaţă normală, apropiaţii familiei spun că rapper-ul se recuperează foarte greu şi îi este la fel de greu să accepte această situaţie: "Kim vrea să pară curajoasă şi puternică dar, în spatele uşilor închise, este foarte afectată că îl vede pe soţul său în bolnav. Face tot ce-i stă în putinţă să-l sprijine, dar acestă luptă are un impact enorm şi asupra ei."

Se pare că situaţia rapper-ului este atât de delicată, încât a fost nevoit să-şi anuleze concertele la sfârşitul anului trecut şi să se interneze în spital. Mai târziu, a fost confirmat şi motivul declinului, faptul că ar fi suferit o cădere nervoasă pe fondul stresului, după trauma prin care soţia sa a trecut, fiind jefuită în Paris. Asta şi tristeţea că mama sa a împlinit 9 ani de la moarte, au umplut paharul.

Acum, surse din anturajul Kardashian susţin că recuperarea lui West este înceată şi încă la început. În acelaşi timp, Kim pare să se distreze pe la show-urile de modă, unde apare cu fetiţa sa North. Mai mult, diva a distribuit pe Instagram o poză din 2008 cu ea şi Kanye, o fotografie făcută chiar înainte ca cei doi să devină oficial un cuplu. Este clar o notă de nostalgie din partea lui Kim, căreia se pare că îi este foarte dor de vechiul ei partener.

Cu toate cele întâmplate, relaţia lor pare că nu va mai fi niciodată la fel: "Kanye este doar o umbră a bărbatului încrezător şi energic de dinainte de cădere nervoasă şi pare destul de introvertit acum. Îşi petrece o mare parte a timpului singur, în studio şi, iar Kim simte că vechea sa relaţie încă luptă pentru a rezista. Ea încă mai vede ceva din vechiul Kanye, dar este foarte îngrijorată de faptul că încă îi desparte o răceală foarte mare, suferind la gândul că nu îl va mai avea niciodată pe vechiul soţ. Îi este frică că l-a pierdut definitiv pe bărbatul pe care îl iubeşte."

Problemele în cuplul Kardashian-West au început încă de acum câţiva ani, iar acum Kim încearcă să repare totul şi speră că la un moment dat, căsătoria ei se va pune din nou pe picioare. "Doctorii i-au spus că recuperarea poate dura luni şi că trebuie să aibă multă răbdare", a continuat aceeaşi sursă.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările