Gossip

Kim Kardashian, secretara lui Amal Clooney!

de admin

Kim Kardashian, secretara lui Amal Clooney!

E posibil aşa ceva? O semenea combinaţie? De ce nu, de vreme ce Kanye West a fost declarat de către Piers Morgan drept cel mai mare star al lumii. De fapt, dacă ar fi aşa, postul de secretară ar fi prea neînsemnat, nu? Şi totuşi, Kim şi-l doreşte cu ardoare

Cea mai nouă bârfă despre starleta reality show-urilor este cel puţin surprinzătoare. Kim vrea să fie asistenta lui Amal Clooney şi o asaltează cu mesaje trimise chiar la firma de avocatură londoneză pentru care lucrează soţia lui George Clooney. Motivul? Desigur, Kim crede că totul e un spectacol, că ea şi Amal ar putea fi o combinaţie-bombă şi că astfel şi-ar mai putea spăla şi ea din imagine, deşi nu are studii de Drept.

Dar mai există un motiv. Amal reprezintă Armenia la Curtea Europeană a Drepturilor Omului într-un proces istoric: ea combate pozţia mai multor ţări, care neagă faptul că deportarea armenilor de către Imperiul Otoman între anii 1915-1923 a fost genocid. Iar Kim, care are rădăcini armene, a simţit că i-ar putea fi de ajutor lui Amal în acest caz. Şi a planificat această mişcare ca făcând parte dintr-o schimbare de imagine pregătită pentru acest an. "Kim le-a spus prietenilor că vrea să facă mai multe acte de caritate anul ăsta. Vrea să calce pe urmele Angelinei Jolie. Vrea să viziteze şi refugiaţii din Siria atunci când va face o vizită în Armenia... Iar acum, a început să le asalteze chiar şi pe cunoştinţele lui George, implorându-le să-i facă intrarea la cabinetul lui Amal." Dacă e adevărat, Kim ar trebui să ştie că nu poate călca pe urmele Angelinei Jolie fiind asistenta lui Amal. Cele două nu prea se plac... Dar stăm liniştiţi: suntem convinşi că Amal a ignorat toate mailurile primite de la Kim!

Foto: WENN

Modifică Setările