Vedete

Kim Kardashian studiază Dreptul, deşi n-are BAC-ul luat!

Kim Kardashian studiază Dreptul, deşi n-are BAC-ul luat!

Robert Kardashian, tatăl celebrei Kim, a fost un renumit avocat în America. Poate de aceea, Kim s-a gândit la 38 de ani să se apuce de studiat Dreptul.

Kim Kardashian a dezvăluit că şi-a pus prietenii ”on hold” şi şi-a sacrificat timpul petrecut în sânul familiei pentru a se putea dedica studiului. Printr-o postare pe Instagram, Kim a mărturisit că s-a înregistrat în Baroul din California pentru a studia Dreptul în următorii 4 ani.

N-o va face singură, ci cu ajutorul a doi mentori. ”Am văzut multe comentarii de la diverse persoane spunând că banii ori privilegiile mele m-au adus aici, însă nu acesta e cazul. O persoană chiar mi-a spus să ”stau în banca mea”. Vreau ca oamenii să înţeleagă că nu există nimic care să ne limiteze în a ne îndeplini scopurile noastre. Baroului nu-i pasă cine eşti. Oricine poate urma această cale, dacă statul în care locuieşti îţi permite”, spune ea.

Kim recunoaşte, însă, că la bază nu are nici măcar diploma de BAC, din moment ce nu şi-a terminat liceul. Însă, cum în America admiterea la o facultate se face pe bază de credite, Kim nu a întâmpinat nicio barieră în a se înscrie la facultatea de Drept. ”Pentru cei care credeţi că totul se face bătând din palme, să ştiţi că nu e aşa. Toate weekendurile o să mi le petrec departe de copiii mei, pentru a citi şi a învăţa. Lucrez toată ziua, îmi culc copii şi apoi îmi petrec nopţile învăţând”, a mai dezvăluit starlet/