Gossip

Kim Kardashian, surprinsă cu cocaină? Fanii o acuză că se droghează!

Kim Kardashian, surprinsă cu cocaină? Fanii o acuză că se droghează!

A declarat dintotdeauna că este împotriva alcoolului sau a drogurilor de orice fel, aşa că acuzaţiile ne-au luat prin surprindere chiar şi pe noi. Totuşi, fotografia la care fac trimitere fanii internauţi e, într-adevăr, ciudată.

Kim Kardashian s-a trezit în mijlocul unui scandal iscat în mediul virtual după ce a postat o fotografie pe Snapchat, aparent, inofensivă. La câteva secunde după ce starleta a făcut această imagine publică, fanii internauţi au speculat că ceea ce se vede în plan secund este o doză de cocaină, pe care aceasta ar fi avut-o pregătită. Ce-i drept, cele două linii de praf alb sunt într-adevăr ciudate.

Totuşi, Kim se apără, spunând că nici vorbă de droguri la ea în casă, din simplu motiv că nu foloseşte aşa ceva şi că este total împotriva alcoolului sau drogurilor de orice fel. Ea menţionează că e doar zahăr. ”Nu răspund zvonurilor de genul, însă de data asta vreau să închei discuţia rapid. Acela este zahăr de la un candy bar”, se apără ea.

Bineînţeles, fanii internauţi nu i-au crezut explicaţia şi o acuză pe acesta de imoralitate şi de falsitate. ”Da, zahăr, cum să nu!”, ”Kim, prinsă cu cocaină, nu cu zahăr”, spun câţiva internauţi dezamăgiţi de comportamentul acesteia.

foto: Snapchat

Modifică Setările