News

Kim Kardashian vrea să-şi dea în judecată fostul bodyguard pentru 10 milioane de dolari! Ce secrete a dezvăluit acesta

Kim Kardashian vrea să-şi dea în judecată fostul bodyguard pentru 10 milioane de dolari! Ce secrete a dezvăluit acesta

Criticii lor ar spune că nu le mai ajung banii, însă, Kim şi Kanye sunt, mai degrabă, disperaţi să-şi apere secretele şi să obţină tăcerea unui fost angajat prea vorbăreţ

Astfel, celebrul cuplu l-a ameninţat pe Steve Stanulis, care s-a ocupat de securitatea lor în trecut, că dacă mai deschide gura despre viaţa lor de familie, îl aşteaptă un proces de multe milioane de dolari. Ameninţarea lor vine după ce, cu puţin timp în urmă, Stanulis a făcut, potrivit declaraţiilor lor, declaraţii false şi defăimătoare la adresa lor pe un podcast. Cei doi invocă acordul de confidenţialitate semnat de Stanulis în februarie 2016, acord ce îi interzice să dezvăluie orice informaţie personală despre familia Kardashian-West, lucru pe care acesta l-a făcut deja până acum cu vârf şi îndesat.

Printre altele, fostul bodyguard nu s-a putut abţine să nu-l ridiculizeze pe acel podcast pe Kanye pentru regula lui ca angajaţii să meargă cu 10 paşi în urma lui pe străzi - iar bodyguarzii să nu blocheze niciun paparazzo. Totodată, Steve s-a plâns că West a fost cel mai dificil şi solicitant angajator pe care l-a avut vreodată. Atâta doar că... Steve n-a rămas boduguard. Între timp, s-a transformat în actor şi regizor care are propriul publicist care comunică acum cu presa şi care spune că nu a încălcat niciun acord şi nu se teme de Kanye West.

Foto: Getty Images