News

Kim şi Kanye West vor avea încă o fetiţă! Iată când se va naşte!

Kim şi Kanye West vor avea încă o fetiţă! Iată când se va naşte!

În timp ce Kim Kardashian face turul emisiunilor şi al evenimentelor publice, cea de-a doua fetiţă a sa creşte în burtica altei mame. Da, starleta şi soţul său, rapperul Kanye West, au apelat la o mamă surogat, căci – spun ei – medicii nu i-au dat undă verde lui Kim să rămână însărcinată a treia oară. Kim Kardashian urmează devină mamă a treia oară, graţie unei mame surogat Ei bine, dacă până acum erau doar zvonuri că vor apela la o mamă surogat, acum nu mai e niciun dubiu. Potrivit TMZ, cel de-al treilea copil al cuplului Kanye – Kim va fi adus pe lume de o mamă surogat şi va fi o fetiţă.

Se mai ştie şi faptul că mama purtătoare are în jur de douăzeci de ani, e căsătorită şi are doi copii ai ei, aşadar are ”experienţă”. Cât despre data la care micuţa se va naşte, o sursă din anturajul femeii respective a declarat, pentru publicaţia amintită anterior, că ianuarie este luna în care se aşteapta ca aceasta să vină pe lume.

În curând vor fi 5.

Un alt capitol interesant al acestei poveşti este faptul că cei doi au scos din buzunar nu mai puţin de 45.000 de dolari pentru mama surogat. Nu se ştie, însă, dacă aceasta este valoarea totală a acestei proceduri sau dacă cei doi viitori părinţi vor mai ”contribui” şi pentru alte nevoi ale acesteia.

foto: arhivă / Instagram

Modifică Setările