News

Kim şi Kourtney Kardashian, unu la unu într-un shooting foto pe plajă

Kim şi Kourtney Kardashian, unu la unu într-un shooting foto pe plajă

Cele mai mari fete din familia Kardashian au încins spiritele pe reţelele de socializare. Se relaxează într-o vacanţă exotică în Insulele Turks şi Caicos, profitând de soare şi de nisipul fierbinte pentru un nou shooting foto incendiar.

Costumele de baie decoltate au fost un musht-have în această vacanţă, iar Kim şi Kourtney Kardashian au fost cum nu se poate mai sexy, îmbrăcate aproape identic. În costume de baie închise la culoare şi accesorizate cu şapcă cu cozoroc transparent, cele două dive au fost aproape identice. Iar fotografia în această ipostază a strâns peste două milioane de aprecieri în doar câteva ore de la publicarea pe Instagram.

Pozând spate în spate, mulţi au crezut că văd dublu, mai ales că amândouă sunt într-o formă fizică de invidiat, iar pentru formele lor au tras din greu la sala de forţă. Cu aşa o comunitate online, mai bine de 110 milioane de utilizatori care o urmăresc, şi cu astfel de fotografii distribuite, nu e de mirare că cea mai mare dintre Kardashian, Kim, este atât de faimoasă.

  Foto: Instagram