Body & Soul

Kinga Sebestyen, susţinută de vedete în demersul de a ajuta copiii bolnavi de cancer

Kinga Sebestyen, susţinută de vedete în demersul de a ajuta copiii bolnavi de cancer camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Celebrităţile au acceptat invitaţia lansată de antrenoarea de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer aflaţi în grija Asociaţiei M.A.M.E.!

Kinga Sebestyen va dona, alături de instructorii de Kangoo Jumps parteneri din întreaga ţară, taxele de participare la clasele de Kangoo Jumps din această lună, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer aflaţi în grija Asociaţiei M.A.M.E.

Este un proiect de suflet al antrenoarei de Kangoo Jumps care organizează an de an o astfel de campanie umanitară. De această dată, campania Kangoo Jumps pentru Viaţă se concretizează într-un eveniment de amploare ce va avea loc în acest weekend la Miercurea Ciuc, oraşul unde a luat naştere, în urmă cu zece ani, fenomenul Kangoo Jumps. Acolo vor ajunge instructori din întereaga lume şi pasionaţi ai acestui tip de sport ce vor urma clase speciale alături de cei mai apreciaţi specialişti.

În anii trecuţi, acest eveniment caritabil a avut loc la Bucureşti şi a avut parte de prezenţa multor persoane publice din showbiz. Anca Serea, Ellie White, Ela Crăciun, Julie Mayaya, Andreea Runceanu (Amadeus), Roxana Vancea, Rocsana Marcu, Vica Blochina au fost doar câteva dintre vedetele care au urcat pe ghetele Kangoo Jumps şi au urmat sesiuni de mişcare conduse de Kinga Sebestyen, donând taxa de participare programului de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.

Anul acesta, vedetele susţin moral iniţiativa Kingăi Sebestyen încurajându-şi fanii să se alăture campaniei umanitare şi să vină în sprijijnul micuţilor cu grave probleme de sănătate.

Se doreşte ca anul acesta, din donaţiile primite, să se susşină programul gratuit de consiliere şi recuperare medicală oferit copiilor bolnavi în cadrul Centrului Steluţelor, un centru social de suport şi recuperare ce vine în sprijinul copiilor diagnosticaţi cu cancer şi alte boli grave, precum şi al copiilor care provin din medii defavorizate.

Cum poţi ajuta

Dacă ajungi la Miercurea Ciuc în acest weekend, te poţi înscrie în prealabil pe site-ul https://kangooclub.ro/event/10-years-anniversary , şi să participi la clasele dorite din program, taxa de participare urmând să fie donată Asociaţiei M.A.M.E. pentru susţinerea copiilor bolnavi de cancer din România. Ori poţi dona direct direct în contul Asociaţiei M.A.M.E - https://www.asociatiamame.com/doneaza.

Despre Kinga Sebestyen

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete, cea care poate pregăti şi acredita noi instructori Kangoo Jumps. Antrenoarea a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning by Kinga, ce se desfăşoară în multe săli de sport din ţară (www.kangooclub.ro).

În urmă cu cinci ani Kinga a lansat programul special pentru formarea de presenteri Kangoo Jumps şi se poate mândri cu peste 25 de presenteri internaţionali, adevăraţi showmen pe scenă, care aduc mereu noutăţi în lumea Kangoo Jumps, cu noi stiluri coregrafice şi artistice.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările