Agenda

Kira Hagi: "Simt că am crescut cu 20 de ani!" FOTO

Kira Hagi: "Simt că am crescut cu 20 de ani!" FOTO

Gică Hagi are de ce să fie mândru de fiica sa. Aceasta a plecat în America, în urmă cu patru ani, pentru a-şi realiza visul.

Kira Hagi (24) a visat întotdeauna să aibă o carieră artistică. În anul 2014, interpreta primul său rol principal, într-un film de dragoste, "Bucureşti, te iubesc". Apoi, a făcut parte din distribuţia unei piese de teatru, la Teatrul de Comedie din Bucureşti.

Ulterior, a dat România pentru Statele Unite, unde şi-a pus în minte să reuşească în arta cinematografică. După ce a studiat trei ani la Academia de Teatru şi Film „New York” din L.A., în 2017 a fost premiată în Los Angeles pentru filmul de scurt metraj "Fragile", proiectul ei de licenţă.

"Acest scurt film cuprinde sfârşitul celor trei ani de la şcoala de film şi sărbătoresc începutul unui nou capitol din viaţa mea! Cu toată viteza înainte!", nota ea la vremea respectivă.

Tot la finalul anului trecut, fiica lui Hagi s-a angajat la o companie importantă din domeniul entertainmentului. Este vorba despre Ownzones Media, o companie de peste Ocean care are sediul central în Florida şi care a dezvoltat o aplicaţie pentru furnizarea conţinutului digital pentru industria de film, televiziune şi creaţie.

Acum, se pregăteşte de premiera unui alt film, despre aşa-numitul "Experiment Piteşti", "Între chin şi amin", un film de Toma Enache.

"Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 ani. Este vorba despre un film care are ca temă experimentul de la Piteşti, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înţeles dimensiunea acelei tragedii. Nu sunt eu foarte verbală, dar aş vrea să le mulţumesc aici regizorului, Toma Enache şi soţiei sale, producător şi scenarist, Cătălina Enache, actorilor şi echipei care m-au făcut să mă simt pe platouri ca într-o familie. ", a scris Kira Hagi pe contul ei de socializare.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările