News

Kirk Douglas, dans la 100 de ani! Iată-l filmat de nepotul său!

Kirk Douglas, dans la 100 de ani! Iată-l filmat de nepotul său!

Înainte ca acest video să fie postat pe Instagram de către nepotul său, Kirk fusese surprins de paparazzi într-un scaun cu rotile, alături de o infirmieră. Iată, însă, că starea de sănătate a legendarului actor este mult mai bună decât credeam noi.

Celebrul star din ”Spartacus” este noua senzaţie de pe Instagram! Centenarul Kirk Douglas a fost filmat de către nepotul de 16 ani, Dylan, în timp ce dansa. Plin de energie şi lipsit de inhibiţii, tatăl actorului Michael Douglas a demontrat că vârsta este doar o cifră.

A video posted by Dylan Douglas (@dy1and) on

Filmarea aceasta datează din luna decembrie, când Kirk Douglas a împlinit 100 de ani. ”La mulţi ani fericiţi, Pappy, te iubesc din tot sufletul (vă jur că nu este nebun)”, este descrierea postată de Dylan lângă respectiva filmare.

kirk-douglas-100-birthday-family-photo-z
Familia Douglas. Kirk, alături de Anne, cea de-a doua soţie (căsătoriţi din 1954)

Cu ocazia zilei de naştere, fiul Michael Douglas şi nora Catherine Zeta-Jones au dat o petrecere de zile mari. Aceştia au pus la cale un eveniment ca la Hollywood, la care au invitat în jur de 100 de apropiaţi, care au fost aşezaţi la mese denumite după filmele celebre ale actorului. Invitaţii au gustat dintr-un tort extravagant, de ciocolată, pe care trona o fotografie a sărbătoritului. Michael Douglas a luat cuvântul în timpul petrecerii şi a ţinut un discurs în cinstea părintelui său: ”Mereu întreabă ce fel de tată a fost. Tată, eşti uimitor, un tată uimitor”.

Modifică Setările