News

Klaus Iohannis vrea să lanseze un nou volum autobiografic

Klaus Iohannis vrea să lanseze un nou volum autobiografic

După cartea „Pas cu pas“, lansată cu succes la finalul anului trecut şi vândut în peste 130.000 de exemplare, preşedintele României vrea să scoată un nou volum, „Primul pas“, cu detalii despre campanie şi primele zile de mandat.

După succesul comercial reprezentat de „Pas cu pas“, editura Curtea Veche a trimis un comunicat prin care anunţă lansarea în luna mai a acestui an a unui nou volum autobiografic semnat de Klaus Iohannis:

„Pentru această ediţie a Târgului Internaţional de Carte Bookfest, ce se va desfăşura în Bucureşti între 20 şi 24 mai 2015, Curtea Veche Publishing pregăteşte o nouă carte semnată de Preşedintele României, Klaus Iohannis. Volumul «Primul pas» va fi lansat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 23 mai, la standul editurii, şi va dezvălui informaţii din culisele campaniei electorale şi din primele zile ale mandatului de preşedinte“, se arată în comunicatul editurii.

„Cartea va reprezenta o continuare a volumului «Pas cu pas», lansat la finalul anului trecut şi vândut în peste 130.000 de exemplare, marcând numeroase recorduri editoriale. Astfel, după ce a fost cea mai căutată carte din istoria Gaudeamus, cu aproape 8.000 de exemplare achiziţionate la ediţia din 2014 a târgului de carte, volumul «Pas cu pas» de Klaus Iohannis a devenit una dintre cărţile cu cea mai rapidă ascensiune în topul vânzărilor din România, atingând cifre rar întâlnite pentru piaţa de carte din România, atât pentru ediţia tiparită, cât şi pentru cea în format electronic. Curtea Veche Publishing a primit solicitări pentru traducerea volumului în limbile bulgară, germană, maghiară şi olandeză“, se mai spune în comunicat.

Foto: arhiva ADH

Modifică Setările