News

Kobe Bryant şi fiica lui, Gianna, înmormântaţi în secret

Kobe Bryant şi fiica lui, Gianna, înmormântaţi în secret camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Teribilul accident de elicopter în care cei doi şi-au pierdut viaţa a marcat o lume întreagă. Înainte de ceremonia publică, ce va avea loc săptămâna viitoare, familia a dorit să îşi ia adio de la cei doi într-o ceremonie intima.

O slujbă privată a fost ţinută în cinstea lui Kobe şi a Giannei (13) în Corona Del Mar, California, pe 7 februarie. Aceasta a precedat tributul public programat pentru luni, 24 februarie, la Los Angeles Staples Center, locul în care basketbalistul a jucat timp de 20 de ani în cadrul echipei L.A.Lakers.

“#2, #24, #20 de ani în calitate de Laker şi numărul de ani petrecuţi împreună”, a declarat Vanessa Bryant, soţia acestuia, lăsând săse înţeleagă să #2 vine de la cele două pierderi din inima ei.

Kobe, Gianna şi alte şapte persoane au pierit în tragicul accident de elicopter pe 26 ianuarie, în Calabasas, California. În timpul slujbei private de înmormântare au fost comemorate şi celelalte victime: John, Keri şi Alyssa Altobelli. Gianna a avut parte şi de un tribut special, pe 5 februarie, la Harbor Day School.

Văduva lui Kobe Bryant, un nou mesaj dureros

Vanessa Bryant a afirmat, într-o postare pe Instagram, că nu poate accepta faptul că atât soţul ei, Kobe, cât şi fetiţa ei, Gianna, au murit, subliniind că este furioasă, dar trebuie să fie tare pentru celelalte trei fete.

"Mi-a fost greu să exprim în cuvinte ceea ce simt. Creierul meu refuză să accepte că Kobe şi Gigi nu mai sunt. Nu pot procesa că amândoi au dispărut în acelaşi timp. Este ca şi cum încerc să procesez că Kobe s-a dus, dar corpul meu refuză să accepte că Gigi nu va mai veni la mine niciodată. Nu mi se pare normal. De ce ar trebui ca eu să mă trezesc în fiecare zi când fetiţa mea nu mai poate? Sunt atât de furioasă. Mai avea atât de mult de trăit. Apoi realizez că trebuie să fiu puternică pentru cele trei fete ale mele. Sunt furioasă că nu sunt cu Kobe şi Gigi, dar recunoscătoare că sunt aici cu Natalia, Bianka şi Capri. Ştiu că ceea ce simt este normal. Este parte din procesul suferinţei. Am vrut să împărtăşesc acest lucru în caz că mai sunt oameni care au trecut prin aşa ceva. Doamne, cât mi-aş dori să fie aici şi acest coşmar să se termine. Mă rog pentru toate victimele acestei tragedii. Vă rog continuaţi să vă rugaţi pentru toţi", a scris Vanessa pe Instagram.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările