News

Kourtney Kardashian a făcut furori la plajă în cele mai sexy costume de baie

Kourtney Kardashian a făcut furori la plajă în cele mai sexy costume de baie camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Kourtney Kardashian se laudă cu un corp de model la cei 38 de ani. Le-a dat naştere celor trei copii ai săi cu fostul partener de viaţă, Scott Disick, şi chiar dacă nu are operaţii estetice ca celelalte surori ale ei, le face concurenţă acerbă atunci când vine vorba de proba costumului de baie.

Cea mai mare din familia Kardashian-Jenner se află într-o vacanţă exotică tocmai în Insulele Turks şi Caicos unde se bucură de soare şi se apele limpezi ale Mării Caraibelor. Kourtney a profitat de vremea frumoasă pentru o sesiune de bronz, dar şi pentru a etala cele mai sexy costume de baie. Luni, Kourtney şi-a luat fanii prin surprindere cu cele mai noi fotografii în ipostaze senzuale, pe paddle board. S-a pozat stând în genunchi pe placa aflată în apă, iar costumul minuscul, auriu, i-a pus formele în evidenţă. Cu siguranţă le-a demonstrat surorilor mai mici că este mai sexy decât ele.

Vedera arată uimitor în costum de baie, alături de mai tânărul ei iubit Younes Bendjima, semn că această relaţie îi prieşte de minune. La cum arată, nu e de mirare că partenerul său este îndrăgostit până peste cap de brunetă. Asta este  cea mai frumoasă fotografie de cuplu.

Kourtney a făcut o şedinţă foto la plajă. Iată fotografiile inedite !

Foto: Instagram