Lifestyle

Kris Jenner ne prezintă casa de 13 milioane $ din Hidden Hills, California FOTO&VIDEO

Kris Jenner ne prezintă casa de 13 milioane $ din Hidden Hills, California FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Situată vizavi de o altă proprietate a clanului Kardashian, vila este decorată modern şi are câteva obiecte statement.

Kris Jenner e mult mai modernă decât ar crede mulţi. La cei 64 de ani ai săi, senioara clanului Kardashian deţine o vilă foarte elegantă şi aerisită, cu lumină naturală din plin, graţie ferestrelor mari, cu mobilier cu linii moderne, blaturi din piatră sau lemn, artă anvagardistă şi obiecte deosebite.

Casa are 6 dormitoare şi 8 băi şi dispune de o zonă exterioară generoasă. Amplasată pe un teren de 5.000 mp, vila de 875 mp construiţi este înconjurată de vegetaţie şi dispune de o zonă de grătar şi o piscină.

"Îmi place această casă, pentru că are un spaţiu deschis şi mă face să mă simt zen şi relaxată", ne spune Kris Jenner într-un filmuleţ realizat la ea acasă pentru revista de case şi decoraţiuni Architectural Digest.

Livingul, cu şemineu dispus central, comunică cu bucătăria. "Culorile alese îmi dau o stare de calm şi este spaţiul meu preferat pentru finalul zilei."

Cât priveşte zona de dinning, "este unul dintre spaţiile mele preferate, unde ne întâlnim des. Şi, ca detaliu amuzant, am cumpărat un bufet de al Ellen DeGeneres."

"Îmi place sentimentul pe care mi-l dă acest open-space, scara e fabuloasă, deschiderea către bucătărie şi îmi place că, dacă gătesc aici, îi pot vedea pe toţi şi aşa putem sta toţi împreună." De altfel, bucătăria a devenit spaţiul predilect al celor care îi calcă pragul. "Suntem în bucătărie mai mereu, practic locuim aici, e inima casei. Întotdeauna e cineva care găteşte aici. Mie-mi place să fac prăjiturele, gustări împreună cu nepoţii mei, care vin zilnic. Ne distrăm aici." 

În acelaşi living, Kris Jenner are o oaie decorativă, pe care s-ar fi aşezat Chrissy Tiegen - lucru pe care nu l-a agreat deloc - , dar şi un bar vintage, din 1955 - anul în care s-a născut Kris.

Un alt obiect de suflet este pianul pe care l-a primit, de un Crăciun, de la fiica sa, Kim Kardashian, şi de la soţul acesteia, Kanye West. 

Iată şi alte aspecte ale casei lui Kris Jenner:

Comentarii

Modifică Setările