Vedete

Kristen Stewart: "Abia aştept să mă căsătoresc cu iubita mea!"

Kristen Stewart: "Abia aştept să mă căsătoresc cu iubita mea!"

Pe vremea când era vedeta îndrăgită din serialul Twilight, Kristen a căzut în dizgraţie pentru că... s-a aflat între 2 bărbaţi şi l-a înşelat pe iubitul ei, Robert Pattinson, cu regizorul Rupert Sanders. De-atunci, anii au trecut, iar actriţa s-a decis pentru cealaltă tabără

Când Kristen şi-a dezvăluit şi preferinţa pentru femei, mulţi au crezut că e doar un moft. Că e bisexuală de ocazie şi că sigur va reveni în braţele vreunui bărbat. Doar fusese mărul discordiei între doi bărbaţi. Şi alcătuise, alături de Robert Pattinson, unul dintre cele mai iubite cupluri ale adolescenţilor. Dar iată că Stewart pare să se fi decis definitiv. Îndrăgostită până peste cap de iubita sa, Dylan Meyer, Kristen este pregătită să facă pasul cel mare. Iar Dylan îi răspunde cu aceleaşi sentimente. "Mă găsiţi ascunzându-mă sub pătură de poliţia fericirii", a comentat ea când a postat pe contul ei de Instagram poza de mai jos, în care o sărută pe Kristen.

"Am câteva idei cool despre cum se va întâmpla asta. Dar nu ştiu exact, pentru că eu sunt impulsivă", a mărturisit Kristen despre căsătorie în emisiunea rediofonică a lui Howard Stern, spunând că şi-a dat seama încă de la începutul relaţie că o iubeşte pe Dylan şi nu o mai interesează altceva. Ea şi iubita ei scenaristă s-au cunoscut acum 6 ani, dar au început să formeze un cuplu recent, când s-au reîntâlnit la petrecerea unui prieten comun. Cât de recent? Cele două au fost văzute prima dată împreună în luna august.

"Curios lucru: înainte nu-mi surâdea ideea de căsătorie. Dar acum, în mod clar îmi surâde. Pentru că nu e legată de vreo convenţie socială. Este pur şi simplu ceea ce simt că vreau să fac. Şi când ştii asta, ştii!", a spus ea. Cu o lună înainte de a o întâlni pe Dylan, Kristen a fost într-o relaţie de doi ani, cu împăcări şi despărţiri, cu Stella Maxwell.

Foto: Getty Images şi Instagram