News

Kristen Stewart aminteşte de despărţirea de Robert Pattinson: ”A fost incredibil de dureroasă”

Kristen Stewart aminteşte de despărţirea de Robert Pattinson: ”A fost incredibil de dureroasă”

attends the "Equals" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at the Princess of Wales Theatre on September 13, 2015 in Toronto, Canada.

O fi fost ea cea care a cauzat despărţirea, dar asta nu înseamnă că n-a simţit cu vârf şi îndesat efectul acţiunilor sale. La doi ani de la despărţirea de Robert Pattinson, Kristen Stewart retrăieşte momentul ”incredibil de dureros” al separării de cel alături de care forma unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood.

attends the "Equals" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at the Princess of Wales Theatre on September 13, 2015 in Toronto, Canada.
Premiera "Equals" la Toronto International Film Festival

Într-un interviu acordat publicaţiei Daily Beast despre noul film în care joacă alături de Nicholas Hoult, actriţa în vârstă de 25 de ani mărturiseşte că despărţirea de Robert Pattinson, din iulie 2013, a marcat-o profund. ”A fost incredibil de dureroasă. Ugh, aproape m-a ucis.”, a declarat ea pentru respectiva publicaţie.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 13: Actor Nicholas Hoult, actress Kristen Stewart and director Drake Doremus attend the "Equals" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at the Princess of Wales Theatre on September 13, 2015 in Toronto, Canada. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Kristen Stewart, alături de Nicholas Hoult, şi de regizorul Drake Doremus la premiera "Equals" , la Toronto International Film Festival

Actriţa a mai mărturisit că în noua peliculă, numită ”Equals”, şi-a ”canalizat” toate acele emoţii pe care le-a simţit atunci când s-a despărţit de Robert, pentru a intra cât mai bine în pielea personajului. „Tot ce-am simţit atunci (n.r. când s-a despărţit) a fost îngrozitor, şi să folosesc acele „simţiri” a fost înfricoşător. (...) Dar, măcar, am putut transforma asta în ceva folositor.”, a mai spus actriţa.

Filmările la pelicula ”Equals” au început în august 2014, când ambii actori ieşiseră din relaţii serioase, ceea ce, culmea, „i-a ajutat” pe cei doi să interpreteze cât mai bine cu putinţă rolurile respective.

Kristen a afirmat că noul său film, sci-fi romantic, este menit să le amintească oamenilor care au suferit în dragoste că este posibil să iubeşti din nou.

Schimbând un pic nota discuţiei, Kristen a mai declarat că primul ei sărut a fost la 14 ani şi că a fost ”respingător”. ”A fost oribil! Scârbos! Nu eram bună la aşa ceva!”, îşi aminteşte amuzată actriţa.

Sursa foto: Getty Images