Gossip

Kristen Stewart încă îl înşală pe R-Patz?

de admin

Vedeta a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se urca într-o maşină condusă de un bărbat ce seamănă izbitor cu Rupert Sanders, barbatul din cauza căruia Kristen şi R-Patz au stat despărţiţi o bună vreme. Pură asemănare ori Stewart calcă din nou strâmb?

Presa de peste Ocean se întreabă deja dacă nu cumva uriaşul scandal din jurul celebrei perechi Stewart-Pattinson, provocat de infidelitatea ei, are acum şi o continuare. Căci este foarte posibil ca, în lipsa lui Robert, Kristen să se fi revăzut cu regizorul Rupert Sanders, cel cu care a fost surprinsă anul trecut în tandre îmbrăţişări. S-a întâmplat duminică seara, în Silver Lake (California), unde după o cină cu nişte prieteni la restaurantul mexican Malo Taqueria, actriţa a părăsit localul, urcându-se într-o maşină condusă de un bărbat ce părea a fi Rupert Sanders. Dincolo de semnalmentele fizice, maşina în cauză era o Acura neagră, acelaşi model de autoturism deţinut de Sanders.

Interesant este că tot duminică a fost ziua în care Robert plecase din Los Angeles până la New York - iar ieri seară, după ce scânteia scandalului infidelităţii s-a reaprins, R-Patz a revenit de urgenţă în L.A. Comentariul purtătorului de cuvânt al lui Kristen Stewart referitor la acest episod este aşteptat acum febril de presă.

Foto: Reuters