Gossip

Kristen Stewart şi Robert Pattinson, împreună la cinci ani de la despărţire!

Kristen Stewart şi Robert Pattinson, împreună la cinci ani de la despărţire!

Au format un cuplu pe micile ecrane, în pelicula ”Twilight”, dar şi-n realitate, împlinind visele oricărei adolescente. Totuşi, relaţia lor a ajuns la un final abrupt atunci când Kristen Stewart i-a fost infidelă lui Robert Pattinson cu regizorul Rupert Sanderson, cu care lucrase la pelicula ”Snow White and the Huntsman”. Au fost împreună timp de patru ani Acum, la cinci ani de la despărţirea lor, Robert Pattinson şi Kristen Stewart au găsit puterea de a se ierta şi de a avea o relaţie de amiciţie. Cei doi actori au fost văzuţi împreună, într-un bar, de către fanii lor. Chipurile, Robert şi Kristen se aflau, în weekendul trecut, într-un bar din Los Angeles, depănând amintiri. ”Acel moment când eşti într-un bar din Los Angeles iar, dintr-odată, Robert Pattinson şi Kristen Stewart apar în faţa ta. Edward şi Bella în carne şi oase”, a scris o admiratoare pe reţelele de socializare.

În scurt timp, postarea a ajuns virală, mulţii fani s-au arătat încântaţi de reuniunea celor doi actori. Alţii au sperat că acesta e un semn că Robert şi Kristen îşi vor mai da o şansă şi-şi vor repune pe picioare relaţia amoroasă. Totuşi, sursa declară că cei doi se comportau mai degrabă ca doi buni prieteni: ”Păreau doi buni prieteni care petrec timpul împreună într-un bar. ”

Amintim că Robert şi Kristen au fost fotografiaţi ultima oară împreună în Germania, în noiembrie 2012, pe când încă formau un cuplu. Cei doi au fost într-o relaţie amoroasă timp de patru ani. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Twilight”, unde Kristen a jucat-o pe Bella Swan, iar Robert pe Edward Cullen.

Modifică Setările