News

Kurt Cobain, în imagini nemaivăzute dintr-un documentar realizat de familia sa

de admin

Kurt Cobain, în imagini nemaivăzute dintr-un documentar realizat de familia sa

Legenda trupei Nirvana este din nou exploatată într-un documentar ce va fi lansat pe 4 mai, al cărui trailer tocmai ce-a fost publicat de HBO.

Produs de văduva şi fiica lui Kurt Cobain, Courtney şi Frances, şi în regia nominalizatului la Oscar, Brett Morgen, biografia conţine montaje, imagini şi informaţii noi, nemaivăzute de fanii rockerului care a murit în urma unei supradoze pe 5 aprilie 1994.

Cele mai emoţionante momente din documentarul “Kurt Cobain: Montage of Heck” sunt amintirile din copilăria acestuia şi din cadrul familiei, afişând o intimitate pe care fanii nu au avut cum să o descopere până acum. Cu atât mai aşteptat este cu cât filmul va conţine şi animaţie, pentru un efect mai artistic şi dramatic.

Povestea ilustrează un Kurt precoce şi timid, trecând printr-o adolescenţă rebelă şi culminând ca star rock al generaţiei sale, total nepregătit pentru aportul de faimă care l-a copleşit. De asemenea, vor fi interviuri personale cu membrii familiei şi cu basistul Krist Novoselic, cât şi discuţii înregistrate cu Cobain.

Documentarul “Kurt Cobain: Montage of Heck” este cu atât mai aşteptat cu cât a primit critici foarte bune la festivalurile de film din ultimele luni.

Modifică Setările