News

Kylie Jenner, criticată de fani după ce şi-a cumpărat o maşină în ediţie limitată. Cât a cheltuit pe bolid!

Kylie Jenner, criticată de fani după ce şi-a cumpărat o maşină în ediţie limitată. Cât a cheltuit pe bolid!

Şi-a expus garderoba de lux pe Instagram şi Snapchat în câteva fotografii care lăsau la vedere colecţia impresionantă de genţi de lux a mezinei familiei Kardashian-Jenner. Astăzi, Kylie şochează din nou, de data aceasta cu un bolid în ediţie limitată. Cea mai bogată din familie, proapăta mămică se răsfaţă cu cele mai scumpe daruri, iar asta include şi un Ferrari aşa cum puţini au norocul să conducă.

Cu o avere estimată de Forbes la 50 de milioane de dolari, Kylie îşi permite orice extravaganţă doreşte, iar cea mai recentă fotografie distribuită de tânăra de 20 de ani pe contul său de Instagram i-a intrigat pe prietenii virtuali. Foarte încântată de noua achiziţie, Kylie şi-a fotografiat noua jucărie care costă 1,4 milioane de dolari.

Acesta este cadoul ei de mămică, un Ferrari negru, în ediţie limitată. A distribuit această fotografie însoţită de mesajul: " Îmi aleg noua maşină", fanii criticând-o pe Kylie pentru că nu se gândeşte deloc la micuţa Stormi.

Este o maşină puternică, iar prietenii virtuali i-au oferit argumente că  nu este un automobil potrivit pentru un nou-născut şi mai degrabă o maşină de fiţe, fiind doar 500 de astfel de modele în întreaga lume. Încă nu i-a lămurit pe fani dacă şi-a achiziţionat singură această bijuterie sau a fost un cadou primit de la tatăl copilului său, Travis Scott, dar nici nu mai contează, la câţi bani deţine în conturi.

Dintre cele 105 milioane de fani de pe reţelele de socializare, câţiva prieteni virtuali i-au complimentat alegerea, însă cei mai mulţi au criticat-o pe Kylie pentru achiziţionarea acestei maşini. "Foarte prietenoasă cu familia! Unde este scaunul pentru bebeluş...", a scris unul dintre utilizatori, în timp ce altul a întrebat:  "Unde vor fi aşezate scaunul pentru bebeluş şi bagajele?"

Foto: Instagram